Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Agentka Fbi Lee Harker Zahajuje Hon Na Nepolapitelneho Serioveho Vraha

Agentka FBI Lee Harker zahajuje hon na nepolapitelného sériového vraha

Nadějná nováček přiřazena k nevyřešenému případu

WEB Maika Monroe se připojuje k Nicolasu Cageovi v nadcházejícím thrilleru 'Longlegs'

Agentka FBI Lee Harker, kterou ztvárnila Maika Monroe, je talentovanou novou posilou, která se ujala nevyřešeného případu nepolapitelného sériového vraha. Harkerová se snaží následovat jeho stopu a zastavit jeho vražedné řádění dříve, než bude mít na svědomí další oběti.

WEB Oficiální trailer na film 'Longlegs' představuje Monroeho jako Harkerovou, odhodlanou agentku, která je odhodlána rozluštit případ. Cage se objevuje jako její mentor, zkušený agent FBI, který ji vede při její honbě za spravedlností.

WEB Zveřejněn oficiální trailer filmu 'Longlegs'

Film 'Longlegs', který napsal a režíroval Osgood Perkins, představuje Monroeho a Cage v hlavních rolích. Režisérovy předchozí práce zahrnují horory jako 'The Blackcoat's Daughter' a 'I Am the Pretty Thing That Lives in the House'.

WEB Film 'Longlegs' má premiéru v kinech 12. července 2024. Fanoušci thrillerů a příběhů o honech na sériové vrahy si jistě nenechají ujít toto napínavé a děsivé dobrodružství.

Agentka Harker se vydává na nebezpečnou cestu, aby dopadla vraha, který dokáže vždy uniknout spravedlnosti. Její odhodlání a neutuchající touha po spravedlnosti jsou však tím, co může nakonec zlomit případ a ukončit vrahovo řádění.


Comments